• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 360 gramų cukraus
  • 150 gramų margarino
  • 4 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia karamelizuojame obuolius. Į švarią keptuvę suberiame 160 g cukraus, įpilame 6 šaukštus vandens ir pakaitiname ant lengvos ugnies kol ištirpsta cukrus. Ištirpus cukrui padidiname ugnį ir truputį pavirinę, kol cukrus susikaramelizuoja ir tampa aukso spalvos, gautą karamelę perpilame į riebalais išteptą kepimo indą, o ant viršaus sudedame nuplautus, be sėklų, skiltelėmis supjaustytus obuolius ir pabarstome cinamonu.
    Tuomet pasiruošiame tešlą. Persijojame miltus, kepimo miltelius, po to sudedame likusius ingredientus ir viską išmaišę sukrečiame tešlą ant obuolių.
    Pyragą kepame apie 1 valandą 30 minučių iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Skanaus!

Autorius: Greta

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
  • 360 gramų cukraus
  • 150 gramų margarino
  • 4 vienetai obuolių
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 6 valgomieji šaukštai vandens
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmiausia karamelizuojame obuolius. Į švarią keptuvę suberiame 160 g cukraus, įpilame 6 šaukštus vandens ir pakaitiname ant lengvos ugnies kol ištirpsta cukrus. Ištirpus cukrui padidiname ugnį ir truputį pavirinę, kol cukrus susikaramelizuoja ir tampa aukso spalvos, gautą karamelę perpilame į riebalais išteptą kepimo indą, o ant viršaus sudedame nuplautus, be sėklų, skiltelėmis supjaustytus obuolius ir pabarstome cinamonu.
    Tuomet pasiruošiame tešlą. Persijojame miltus, kepimo miltelius, po to sudedame likusius ingredientus ir viską išmaišę sukrečiame tešlą ant obuolių.
    Pyragą kepame apie 1 valandą 30 minučių iki 160 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
    Skanaus!

Autorius: Greta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų