• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų grybų (džiovinti)
  • 1 pundelis svogūnų laiškų
  • 4 riekės duonos
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek sviesto (arba aliejus)
  • 1 saujelė graikinių riešutų (smulkinti)
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 2 vienetai kiaušinių (žali)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų grybų (džiovinti)
  • 1 pundelis svogūnų laiškų
  • 4 riekės duonos
  • 0.5 stiklinės grietinėlės
  • 2 vienetai kiaušinių (virti)
  • šiek tiek sviesto (arba aliejus)
  • 1 saujelė graikinių riešutų (smulkinti)
  • 1 stiklinė džiūvesėlių
  • 2 vienetai kiaušinių (žali)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus nuplauti, pamerkt į vandenį ir palikti per nakt.
  2. Kitą dieną apvirti grybus ir sumalti. Masę sudėti į dubenį.
  3. Grietinėlėje išmirkyti duoną ir sudėti ją į maltus grybus.
  4. Į duonos ir grybų masę sudėti smulkintus svogūno laiškus, supilti išplaktus kiaušinius, sudėti smulkintus virtus kiaušinius, smulkintus riešutus, berti druskos, pipirų ir rankomis išminkyti masę.
  5. Iš masės formuoti kotletus, apvolioti džiūvėsiuose ir kepti karštame aliejuje iš abiejų puisių.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų