Jautienos pjausnius išmuškite ir pabarstykite citrininiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Susukite į volelį ir dėkite į plastikinį maišelį. Paliekame valandai. Avižinius dribsnius paskrudinam ant keptuvės. Išplakam kiaušinį. Išmuštą kepsnį pavoliojam miltuose, po to kiaušinyje ir dribsniuose. Kepame ant alyvuogių aliejaus iš abiejų pusių. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedam ant kepsnių ir dedam į įkaitintą orkaitę 10 min.
SKANAUS!
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
1 vienetas čiobrelių (šakelė)
šiek tiek imbierų
2 vienetai jautienos (pjausniai)
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
20 gramų alyvuogių aliejaus
50 gramų majonezo
30 mililitrų pomidorų padažo
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
2 valgomieji šaukštai avižinių dribsnių
1/4 arbatinio šaukštelio citrinpipirių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos pjausnius išmuškite ir pabarstykite citrininiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Susukite į volelį ir dėkite į plastikinį maišelį. Paliekame valandai. Avižinius dribsnius paskrudinam ant keptuvės. Išplakam kiaušinį. Išmuštą kepsnį pavoliojam miltuose, po to kiaušinyje ir dribsniuose. Kepame ant alyvuogių aliejaus iš abiejų pusių. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedam ant kepsnių ir dedam į įkaitintą orkaitę 10 min.