• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų starkių
  • 120 mililitrų degtinės
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 300 gramų žuvies (uodegos, pelekai ir kt.)
  • 100 gramų grybų (baltieji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš žuvies smulkmės (įvyniotos į marliuką) ir pasūdyto vandens išvirti sultinį.
    Grybus supjaustyti gabaliukais ir apkepinti svieste.
    Į porcijinius molinius puodelius supilti sultinį, sudėti starkio gabalus, grybus, pipirus (po 2-3 į nedidelį puodelį) ir smulkiai supjaustytą svogūną.
    Pašauti puodynes į 180 laipsnių orkaitę 10-15 min.
    Patiekti puodynėse žuvienę paskanintą 1 šaukštu degtinės ir kapotais žalumynais.

Autorius: Aleksas

INGREDIENTAI:

  • 6 vienetai juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 600 gramų starkių
  • 120 mililitrų degtinės
  • šiek tiek druskos
  • 50 gramų sviesto
  • 300 gramų žuvies (uodegos, pelekai ir kt.)
  • 100 gramų grybų (baltieji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Iš žuvies smulkmės (įvyniotos į marliuką) ir pasūdyto vandens išvirti sultinį.
    Grybus supjaustyti gabaliukais ir apkepinti svieste.
    Į porcijinius molinius puodelius supilti sultinį, sudėti starkio gabalus, grybus, pipirus (po 2-3 į nedidelį puodelį) ir smulkiai supjaustytą svogūną.
    Pašauti puodynes į 180 laipsnių orkaitę 10-15 min.
    Patiekti puodynėse žuvienę paskanintą 1 šaukštu degtinės ir kapotais žalumynais.

Autorius: Aleksas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų