• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • šiek tiek majonezo
  • 500 gramų krevečių su kevalu (šaldytos)
  • 1 kilogramas kalmarų (šaldyti)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kininių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarai apie 8 minutes paverdami pasūdytame verdančiame vandenyje, nusunkiami ir supjaustomi plonomis juostelėmis.
    Krevetės sudedamos į puodą su pasūdytu vandeniu, užverdamos ir paverdamos dar apie 5 minutes.
    Dalis išvirtų krevečių nulupama, o dalis paliekamos negliaudytos.
    Gerai susmulkinamas kininis kopūstas, paprika supjaustoma plonomis juostelėmis ir viskas sumaišoma su kalmarais, išgliaudytomis krevetėmis, majonezu bei druska.
    Salotos sudedamos į lėkštę, o aplinkui išdėliojamos negliaudytos salotos.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas paprikų (raudonoji)
  • šiek tiek majonezo
  • 500 gramų krevečių su kevalu (šaldytos)
  • 1 kilogramas kalmarų (šaldyti)
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas kininių kopūstų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalmarai apie 8 minutes paverdami pasūdytame verdančiame vandenyje, nusunkiami ir supjaustomi plonomis juostelėmis.
    Krevetės sudedamos į puodą su pasūdytu vandeniu, užverdamos ir paverdamos dar apie 5 minutes.
    Dalis išvirtų krevečių nulupama, o dalis paliekamos negliaudytos.
    Gerai susmulkinamas kininis kopūstas, paprika supjaustoma plonomis juostelėmis ir viskas sumaišoma su kalmarais, išgliaudytomis krevetėmis, majonezu bei druska.
    Salotos sudedamos į lėkštę, o aplinkui išdėliojamos negliaudytos salotos.
    Skanaus.

Autorius: Karolina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų