Kalmarai apie 8 minutes paverdami pasūdytame verdančiame vandenyje, nusunkiami ir supjaustomi plonomis juostelėmis. Krevetės sudedamos į puodą su pasūdytu vandeniu, užverdamos ir paverdamos dar apie 5 minutes. Dalis išvirtų krevečių nulupama, o dalis paliekamos negliaudytos. Gerai susmulkinamas kininis kopūstas, paprika supjaustoma plonomis juostelėmis ir viskas sumaišoma su kalmarais, išgliaudytomis krevetėmis, majonezu bei druska. Salotos sudedamos į lėkštę, o aplinkui išdėliojamos negliaudytos salotos. Skanaus.
Autorius: Karolina
INGREDIENTAI:
1 vienetas paprikų (raudonoji)
šiek tiek majonezo
500 gramų krevečių su kevalu (šaldytos)
1 kilogramas kalmarų (šaldyti)
šiek tiek druskos
1 vienetas kininių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalmarai apie 8 minutes paverdami pasūdytame verdančiame vandenyje, nusunkiami ir supjaustomi plonomis juostelėmis. Krevetės sudedamos į puodą su pasūdytu vandeniu, užverdamos ir paverdamos dar apie 5 minutes. Dalis išvirtų krevečių nulupama, o dalis paliekamos negliaudytos. Gerai susmulkinamas kininis kopūstas, paprika supjaustoma plonomis juostelėmis ir viskas sumaišoma su kalmarais, išgliaudytomis krevetėmis, majonezu bei druska. Salotos sudedamos į lėkštę, o aplinkui išdėliojamos negliaudytos salotos. Skanaus.