Ant silpnos ugnies, ištirpiname, piene šokoladą su sviestu. Kaitiname iki užvirimo, jokiu būdu neužviriname.
Sausainius sutriname, sumaišome su cukatais ir smulkintais riešutais. Supilame šokoladą ir gerai išmaišome. Susukame į maistinę plėvelę suformuojant dešrą. Dedame į šaldytuvą atvėsti.
Pabarstome cukraus pudra.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
50 gramų graikinių riešutų
100 mililitrų pieno
200 gramų sausainių
200 gramų juodojo šokolado
50 gramų sviesto
šiek tiek cukatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ant silpnos ugnies, ištirpiname, piene šokoladą su sviestu. Kaitiname iki užvirimo, jokiu būdu neužviriname.
Sausainius sutriname, sumaišome su cukatais ir smulkintais riešutais. Supilame šokoladą ir gerai išmaišome. Susukame į maistinę plėvelę suformuojant dešrą. Dedame į šaldytuvą atvėsti.