Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Persijoti miltus ir sumaišyti su vanilinio pudingo milteliais bei kepimo milteliais. Įmušti į atskirą dubenį kiaušinius, suberti cukrų ir gerai išmaišyti. Plakant, palengva supilti į kiaušinių masę tirpintą sviestą, vanilės ekstraktą, vanilinį likerį bei romą. Tuomet įmaišyti birius ingredientus. Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti apie 45-50 minučių. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Autorius: Agnė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
3/5 stiklinės cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilės (ekstraktas)
5 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 valgomasis šaukštas likerio (vanilinis)
200 gramų sviesto
1 valgomasis šaukštas romo
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
100 gramų pudingo (vanilinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių temperatūros. Persijoti miltus ir sumaišyti su vanilinio pudingo milteliais bei kepimo milteliais. Įmušti į atskirą dubenį kiaušinius, suberti cukrų ir gerai išmaišyti. Plakant, palengva supilti į kiaušinių masę tirpintą sviestą, vanilės ekstraktą, vanilinį likerį bei romą. Tuomet įmaišyti birius ingredientus. Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti apie 45-50 minučių. Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!