• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 850 mililitrų persikų (konservuoti, indelis)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1 vienetas jogurto (natūralus, indelis)
  • 600 gramų grietinėlės (plakamoji)
  • 8 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 50 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltymus išplakti su trupučiu cukraus ir sudėti pusę vanilinio cukraus. Atskirai išplakti trynius ir pamažu išmaišyti su baltymais. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir krakmolą, atsargiai išmaišyti. Tešlą sudėti į riebalais išteptą formą ir kepti 15 min 200 laipsnių temperatūroje. Biskvitą atšaldyti.
    Keletą persikų puselių išimti ir palikti papuošimui, o likusius sutrinti, išplakti su sirupu, kuriame jie buvo. Ištirpinti 3 šaukštelius želatinos ir sumaišyti su persikų mase, po to 15 min pastatyti į šaldytuvą. Likusią želatiną išbrinkyti. Jogurtą išmaišyti su citrinos sultimis, likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išplakti 1/3 grietinėlės. Ištirpintą želatiną išmaišyti su jogurtu, sudėti plaktą grietinėlę. Pusę kremo sudėti ant biskvito ir 15 min pastatyti į šaldytuvą. Po to sudėti persikų masę ir pastatyti į šaldytuvą 5 min. Išėmus sudėti likusią kremo dalį ir pastatyti į šaldytuvą nakčiai. Išplakti likusią grietinėlę ir 2/3 ištepti torto viršų ir šonus, o likusiu papuošti tortą. Šonus apklijuoti migdolų plokštelėmis, ant viršaus sudėti paliktus persikus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 850 mililitrų persikų (konservuoti, indelis)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • 1 vienetas jogurto (natūralus, indelis)
  • 600 gramų grietinėlės (plakamoji)
  • 8 arbatiniai šaukšteliai želatinos
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 50 gramų vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Baltymus išplakti su trupučiu cukraus ir sudėti pusę vanilinio cukraus. Atskirai išplakti trynius ir pamažu išmaišyti su baltymais. Sudėti miltus, kepimo miltelius ir krakmolą, atsargiai išmaišyti. Tešlą sudėti į riebalais išteptą formą ir kepti 15 min 200 laipsnių temperatūroje. Biskvitą atšaldyti.
    Keletą persikų puselių išimti ir palikti papuošimui, o likusius sutrinti, išplakti su sirupu, kuriame jie buvo. Ištirpinti 3 šaukštelius želatinos ir sumaišyti su persikų mase, po to 15 min pastatyti į šaldytuvą. Likusią želatiną išbrinkyti. Jogurtą išmaišyti su citrinos sultimis, likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Išplakti 1/3 grietinėlės. Ištirpintą želatiną išmaišyti su jogurtu, sudėti plaktą grietinėlę. Pusę kremo sudėti ant biskvito ir 15 min pastatyti į šaldytuvą. Po to sudėti persikų masę ir pastatyti į šaldytuvą 5 min. Išėmus sudėti likusią kremo dalį ir pastatyti į šaldytuvą nakčiai. Išplakti likusią grietinėlę ir 2/3 ištepti torto viršų ir šonus, o likusiu papuošti tortą. Šonus apklijuoti migdolų plokštelėmis, ant viršaus sudėti paliktus persikus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų