• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bruknių (papuošimui)
  • šiek tiek citrinų (žievelė, papuošimui)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 stiklinė raudonojo vyno (Kalėdinis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (žirneliais)
  • šiek tiek kadagio uogų
  • šiek tiek raudonėlių
  • 400 gramų elnienos (kumpis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį pilamas vyno gėrimas, dedami prieskoniai, smulkintas česnakas. Į gautą marinatą dedamas kumpis ir marinuojama bent 3 valandas. Išimtas iš marinato kumpis dedamas į kepimo maišą ir kepama orkaitėje. Patiekiama su bruknių uogiene ar daržovėmis.

Autorius: Kristina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bruknių (papuošimui)
  • šiek tiek citrinų (žievelė, papuošimui)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek mairūnų
  • šiek tiek rozmarino
  • 1 stiklinė raudonojo vyno (Kalėdinis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek kvapiųjų pipirų (žirneliais)
  • šiek tiek kadagio uogų
  • šiek tiek raudonėlių
  • 400 gramų elnienos (kumpis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į dubenį pilamas vyno gėrimas, dedami prieskoniai, smulkintas česnakas. Į gautą marinatą dedamas kumpis ir marinuojama bent 3 valandas. Išimtas iš marinato kumpis dedamas į kepimo maišą ir kepama orkaitėje. Patiekiama su bruknių uogiene ar daržovėmis.

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų