• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • šiek tiek cukraus (2/3)
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek imbierų
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui:
    Citrinos sultys 3-4 šaukšteliai
    Cukraus pudra (dar nesumalto cukraus 1 stiklinė)

    Cukrų (ne pudra) sumaišome su sviestu iki purios masės. Įdedame miltus, imbierą, kepimo miltelius, cinamoną, ir gvazdikėlius. Sumaišome viską. Tešlą iškočiojame ir padarome eglutės formeles (galime ir kitokias). Kepame ~25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
    Papuošiame baltuoju glajumi (cukraus pudra, citrinos sultys- išmaišome iki maždaug dantų pastos tirštumo.)

    Skanaus! :) Tiesiog pirštus apsilaižysite!

Autorius: Audra123

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • šiek tiek cukraus (2/3)
  • šiek tiek gvazdikėlių
  • šiek tiek imbierų
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui:
    Citrinos sultys 3-4 šaukšteliai
    Cukraus pudra (dar nesumalto cukraus 1 stiklinė)

    Cukrų (ne pudra) sumaišome su sviestu iki purios masės. Įdedame miltus, imbierą, kepimo miltelius, cinamoną, ir gvazdikėlius. Sumaišome viską. Tešlą iškočiojame ir padarome eglutės formeles (galime ir kitokias). Kepame ~25 minutes 180 laipsnių temperatūroje.
    Papuošiame baltuoju glajumi (cukraus pudra, citrinos sultys- išmaišome iki maždaug dantų pastos tirštumo.)

    Skanaus! :) Tiesiog pirštus apsilaižysite!

Autorius: Audra123

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų