Sumaišom miltus su kepimo milteliais, sudedame sviestą ar margariną ir cukrų,išminkome tešlą, ją įdedame valandai į šaldytuvą. Tada iš tešlos padarome pailgą apvalų gaminį, jį apvoliojame sezamo sėklose pjaustome riekelėmis i uždedame ant kiekvieno viršaus sausainio migdolą ir dedam į orkaitę, kepti apie 10 minučių maždaug 200 c orkaitėje.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
200 gramų cukraus
60 gramų migdolų
60 gramų sezamo sėklų
300 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišom miltus su kepimo milteliais, sudedame sviestą ar margariną ir cukrų,išminkome tešlą, ją įdedame valandai į šaldytuvą. Tada iš tešlos padarome pailgą apvalų gaminį, jį apvoliojame sezamo sėklose pjaustome riekelėmis i uždedame ant kiekvieno viršaus sausainio migdolą ir dedam į orkaitę, kepti apie 10 minučių maždaug 200 c orkaitėje.