Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti, kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti, tešla suputos, tada suberti miltus ir užminkyti minkštą tešlą (jeigu per skysta įdėti miltų). Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite figūrėles . Orkaitę įkaitinti iki 220 C, dėkite meduoliukus, ir tik jiems iškilus traukite lauk.
Autorius: Jolanta
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus (rudasis)
100 gramų margarino
100 gramų medaus
2 vienetai kiaušinių
450 gramų kvietinių miltų
2 arbatiniai šaukšteliai sodos (nugesinta)
šiek tiek prieskonių (meduoliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti, kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti, tešla suputos, tada suberti miltus ir užminkyti minkštą tešlą (jeigu per skysta įdėti miltų). Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite figūrėles . Orkaitę įkaitinti iki 220 C, dėkite meduoliukus, ir tik jiems iškilus traukite lauk.