• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 stiklinė grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui :
    2 kiaušinio baltymai
    10 šaukštų cukraus pudros
    0,5 šaukštelio citrinos rūgšties
    truputis aguonų
    Grybukų šokoladinėms galvoms:
    1 šaukštas sviesto
    1 šaukštas pieno
    1 šaukštas cukraus
    1 šaukštas kakavos

    Kiaušinius gerai išplakame, supilame cukrų, viską gerai išmaišome. Sudedame vieną stiklinę miltų ir vėl gerai išmaišome. Į grietinę įdedame sodą, taip ji nugesinama. Sudedame grietinę į tešlą. Gerai išmaišome ir sudedame likusius miltus ir vėl išmaišome. Ir kepame.
    Glajui:
    Kiaušinio baltymus gerai iki putų išplakti mikseriu, sudėti cukraus pudrą, gerai gerai išplakti, tada įdėti rūgštelę ir vėl gerai išplakti.
    Grybukų galvoms šokoladą išlydyti svieste, įpilti cukrų, pieną bei kakavą ir keletą minučių pavirti.
    Aptepame grybukų kotus glajumi, pamirkome į aguonas ir laukiame kol išdžius. Tik tada galvas pamirkome į šokoladą ir vėl laukiame kada sustings.
    Skanaus :)

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 1 stiklinė cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 stiklinė grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui :
    2 kiaušinio baltymai
    10 šaukštų cukraus pudros
    0,5 šaukštelio citrinos rūgšties
    truputis aguonų
    Grybukų šokoladinėms galvoms:
    1 šaukštas sviesto
    1 šaukštas pieno
    1 šaukštas cukraus
    1 šaukštas kakavos

    Kiaušinius gerai išplakame, supilame cukrų, viską gerai išmaišome. Sudedame vieną stiklinę miltų ir vėl gerai išmaišome. Į grietinę įdedame sodą, taip ji nugesinama. Sudedame grietinę į tešlą. Gerai išmaišome ir sudedame likusius miltus ir vėl išmaišome. Ir kepame.
    Glajui:
    Kiaušinio baltymus gerai iki putų išplakti mikseriu, sudėti cukraus pudrą, gerai gerai išplakti, tada įdėti rūgštelę ir vėl gerai išplakti.
    Grybukų galvoms šokoladą išlydyti svieste, įpilti cukrų, pieną bei kakavą ir keletą minučių pavirti.
    Aptepame grybukų kotus glajumi, pamirkome į aguonas ir laukiame kol išdžius. Tik tada galvas pamirkome į šokoladą ir vėl laukiame kada sustings.
    Skanaus :)

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų