Kiaušinį ir trynius išsukame su cukrumi. Į juos sudedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Užminkytą tešlą 2-3 val laikome šaldytuve. Iškočiojame 7 mm storio tešlos lakštą. Iš jo išpjauname norimos formos meduolius. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, kol paruduoja. Ruošdami glajų, kiaušinio baltymą išplakame iki standžių putų. Nuolat plakdami po šaukštelį suberiame cukraus pudrą. Jei glajų dažysite uogų sultimis, reikės pridėti daugiau cukraus pudros. Iš sviestinio popieriaus susukame piltuvėlį, į kurį pridedame glajaus arba išlydyto šokolado. Nukerpame piltuvėlio smailųjį galą ir tolygiai spausdami puošiame meduolius.
Kiaušinį ir trynius išsukame su cukrumi. Į juos sudedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietinę ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Užminkytą tešlą 2-3 val laikome šaldytuve. Iškočiojame 7 mm storio tešlos lakštą. Iš jo išpjauname norimos formos meduolius. Kepame vidutinio karštumo orkaitėje, kol paruduoja. Ruošdami glajų, kiaušinio baltymą išplakame iki standžių putų. Nuolat plakdami po šaukštelį suberiame cukraus pudrą. Jei glajų dažysite uogų sultimis, reikės pridėti daugiau cukraus pudros. Iš sviestinio popieriaus susukame piltuvėlį, į kurį pridedame glajaus arba išlydyto šokolado. Nukerpame piltuvėlio smailųjį galą ir tolygiai spausdami puošiame meduolius.