Supilkite į puodą vandenį, cukrų, vanilinį cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir užkaiskite. Virkite maišydami apie 2 minutes arba tol, kol ištirps cukrus. Gautą mišinį atvėsinkite ir sumaišykite su vynu, citrusų sultimis, citrinos bei apelsino griežinėliais ir ledukais. Patiekite šaltą. Skanaus.
Autorius: Jurga
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 vienetas cinamono (lazdelė)
1 vienetas citrinų
šiek tiek cukraus
1.5 litro baltojo vyno
125 mililitrai vandens
šiek tiek ledukų
1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus
375 mililitrai sulčių (apelsinų, šviežios)
80 mililitrų sulčių (citrinų, šviežios)
2 valgomieji šaukštai sulčių (laimo, šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supilkite į puodą vandenį, cukrų, vanilinį cukrų, įdėkite cinamono lazdelę ir užkaiskite. Virkite maišydami apie 2 minutes arba tol, kol ištirps cukrus. Gautą mišinį atvėsinkite ir sumaišykite su vynu, citrusų sultimis, citrinos bei apelsino griežinėliais ir ledukais. Patiekite šaltą. Skanaus.