Glajui: 1 baltymas 250 pudros tirpintos citrinos rugštelės pagal skonį.
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti.
Tešla suputos - neišsigąsti :) Tada suberti miltus ir užminkyti maloniai minkštą tešlą (jeigu per skysta, pridėkite miltų), bet tešla turi būti ne kieta. Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite norimas figūrėles.
Orkaitę įkaitinti iki 220 C, kiškite namuko formeles ir tik iškilus traukite lauk.
Autorius: Ilona
INGREDIENTAI:
150 gramų cukraus (rudasis)
100 gramų margarino
100 gramų medaus
2 vienetai kiaušinių
450 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
šiek tiek prieskonių (meduoliams)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Glajui: 1 baltymas 250 pudros tirpintos citrinos rugštelės pagal skonį.
Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti.
Tešla suputos - neišsigąsti :) Tada suberti miltus ir užminkyti maloniai minkštą tešlą (jeigu per skysta, pridėkite miltų), bet tešla turi būti ne kieta. Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite norimas figūrėles.
Orkaitę įkaitinti iki 220 C, kiškite namuko formeles ir tik iškilus traukite lauk.