• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus (rudasis)
  • 100 gramų margarino
  • 100 gramų medaus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 450 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek prieskonių (meduoliams)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui:
    1 baltymas
    250 pudros
    tirpintos citrinos rugštelės pagal skonį.

    Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti.

    Tešla suputos - neišsigąsti :) Tada suberti miltus ir užminkyti maloniai minkštą tešlą (jeigu per skysta, pridėkite miltų), bet tešla turi būti ne kieta. Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite norimas figūrėles.

    Orkaitę įkaitinti iki 220 C, kiškite namuko formeles ir tik iškilus traukite lauk.

Autorius: Ilona

INGREDIENTAI:

  • 150 gramų cukraus (rudasis)
  • 100 gramų margarino
  • 100 gramų medaus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 450 gramų kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • šiek tiek prieskonių (meduoliams)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Glajui:
    1 baltymas
    250 pudros
    tirpintos citrinos rugštelės pagal skonį.

    Į dubenį įmušti kiaušinius, supilti cukrų, medų ir tirpintą margariną, viską išmaišyti. Dubenį dėti ant garų (puodo su verdančiu vandeniu) ir maišyti kol cukrus ištirps, nukelti nuo garų, supilti sodą ir gerai išsukti.

    Tešla suputos - neišsigąsti :) Tada suberti miltus ir užminkyti maloniai minkštą tešlą (jeigu per skysta, pridėkite miltų), bet tešla turi būti ne kieta. Atšaldyti nereikia, iš karto kočiokite ir išspauskite norimas figūrėles.

    Orkaitę įkaitinti iki 220 C, kiškite namuko formeles ir tik iškilus traukite lauk.

Autorius: Ilona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų