• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos)
  • 3 valgomieji šaukštai garstyčių (tamsios)
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1.5 stiklinės džiūvesėlių
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 6 vienetai tilapijos (file)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmoje lėkštėje sumaišykite miltus su druska, pipirais bei paprika. Antra inde sumaišykite majonezą su garstyčiomis. Trečiame – džiūvėsėlius su čiobreliais bei petražolėmis.

    Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kiekvieną tilapijos gabalėlį iš abiejų pusių apibarstykite miltais, tuomet įmerkite į garstyčių bei majonezo mišinį, gausiai apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę. Kepkite, kol apskrus (abi puses kepti po 4 min.).

    Garnyrui rinkausi česnakines bulvės ir kepintus svogūnus su pomidorų padažu. Česnakinės bulvės išverdame su lupena, tada perpjovus užtepame sviesto, sūrio, česnakų ir žalumynų. Viską dedame i orkaitę 15 minučių apkepti.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek paprikų
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių (džiovintos)
  • 3 valgomieji šaukštai garstyčių (tamsios)
  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • 1.5 stiklinės džiūvesėlių
  • 3 valgomieji šaukštai majonezo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 6 vienetai tilapijos (file)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pirmoje lėkštėje sumaišykite miltus su druska, pipirais bei paprika. Antra inde sumaišykite majonezą su garstyčiomis. Trečiame – džiūvėsėlius su čiobreliais bei petražolėmis.

    Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Kiekvieną tilapijos gabalėlį iš abiejų pusių apibarstykite miltais, tuomet įmerkite į garstyčių bei majonezo mišinį, gausiai apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į keptuvę. Kepkite, kol apskrus (abi puses kepti po 4 min.).

    Garnyrui rinkausi česnakines bulvės ir kepintus svogūnus su pomidorų padažu. Česnakinės bulvės išverdame su lupena, tada perpjovus užtepame sviesto, sūrio, česnakų ir žalumynų. Viską dedame i orkaitę 15 minučių apkepti.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų