• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 2 vienetai morkų (didelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė sultinio
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai su žolelėmis)
  • 300 gramų kalakutienos krūtinėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek laurų lapų
  • 2 vienetai morkų (didelės)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė sultinio
  • šiek tiek prieskonių (paukštienai su žolelėmis)
  • 300 gramų kalakutienos krūtinėlių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos krūtinėlę supjaustome nedideliais kubeliais ir apkepame.
    Apskrudus kalakutienos gabaliukams, suberiame smulkiai supjaustytus svogūnus smulkiai tarkuotas morkas ir kepame.
    Apkepus daržovėms suberiame miltus, išmaišome ir pakepiname dar 2min.
    Supilame pieną, sultinį, pagardiname druska, pipirais, lauro lapeliais, kitais mėgiamais prieskoniais, uždengiame dangčiu ir troškiname ant silpnos ugnies apie 15min.
    Galiausiai sudedame smulkiai pjaustytą česnaką, išmaišome ir pakaitiname dar kelias minutes.
    Patiekiame su virtais makaronais.
    Skanaus!

Autorius: Silvija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų