Kalakutienos filė gabalus išmušti ir ruošti taip, kaip ruošiamas įprastas karbonadas - įtrinti česnaku, pabarstyti druska bei pipirais ir, apvoliojus džiūvėsėliuose, iškepti aliejuje iš abiejų pusių. Iškeptus kepsnius dėti į švarią keptuvę, apipilti obuolių sultimis ir troškinti ant vidutinio karštumo ugnies. Tiekti su ryžiais, grikiais, bulvėmis ar tiesiog karštu daržovių garnyru.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
3 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek džiūvesėlių
1 stiklinė obuolių sulčių
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus
400 gramų kalakutienos krūtinėlių (filė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutienos filė gabalus išmušti ir ruošti taip, kaip ruošiamas įprastas karbonadas - įtrinti česnaku, pabarstyti druska bei pipirais ir, apvoliojus džiūvėsėliuose, iškepti aliejuje iš abiejų pusių. Iškeptus kepsnius dėti į švarią keptuvę, apipilti obuolių sultimis ir troškinti ant vidutinio karštumo ugnies. Tiekti su ryžiais, grikiais, bulvėmis ar tiesiog karštu daržovių garnyru.