• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 1 stiklinė obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų kalakutienos krūtinėlių (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos filė gabalus išmušti ir ruošti taip, kaip ruošiamas įprastas karbonadas - įtrinti česnaku, pabarstyti druska bei pipirais ir, apvoliojus džiūvėsėliuose, iškepti aliejuje iš abiejų pusių.
    Iškeptus kepsnius dėti į švarią keptuvę, apipilti obuolių sultimis ir troškinti ant vidutinio karštumo ugnies.
    Tiekti su ryžiais, grikiais, bulvėmis ar tiesiog karštu daržovių garnyru.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 1 stiklinė obuolių sulčių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų kalakutienos krūtinėlių (filė)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalakutienos filė gabalus išmušti ir ruošti taip, kaip ruošiamas įprastas karbonadas - įtrinti česnaku, pabarstyti druska bei pipirais ir, apvoliojus džiūvėsėliuose, iškepti aliejuje iš abiejų pusių.
    Iškeptus kepsnius dėti į švarią keptuvę, apipilti obuolių sultimis ir troškinti ant vidutinio karštumo ugnies.
    Tiekti su ryžiais, grikiais, bulvėmis ar tiesiog karštu daržovių garnyru.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų