Kalakutienos filė plonai pamušame, pabarstome prieskoniais, druska ir keletą valandų pamarinuojam. Svogūną, papriką, agurką, sūrį supjaustome kubeliais ir sumaišome su kapotomis petražolėmis. Imame keksiukų formą, išklojame mėsa į vidų dedame įdarą ir po truputį sviesto. Gražiai užlakstome ir viršų patepame majonezu. kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Skanaus.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas agurkų (marinuoti, maži)
1 vienetas paprikų (maža)
šiek tiek petražolių (kapotos)
1 vienetas svogūnų
7 vienetai kalakutienos (filė)
šiek tiek majonezo
1 vienetas pieno (nedidelis gabalėlis)
šiek tiek druskos
20 gramų sviesto
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalakutienos filė plonai pamušame, pabarstome prieskoniais, druska ir keletą valandų pamarinuojam. Svogūną, papriką, agurką, sūrį supjaustome kubeliais ir sumaišome su kapotomis petražolėmis. Imame keksiukų formą, išklojame mėsa į vidų dedame įdarą ir po truputį sviesto. Gražiai užlakstome ir viršų patepame majonezu. kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 35-40 min. Skanaus.