Kalafiorą nuplaukite ir įdėkite apvirti 5-8 min. Paruoškite maltą mėsą, įdėkite prieskonių pagal skonį. Kada kalafioras išverda, prikiškite faršo į jo tarpelius. Kuo daugiau faršo, tuo ilgiau kepa. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. vis pašlakstydami kalafioro nuoviru. Ant galo uždėkite majonezo, sūrio ir dar pakepkite apie 5 min.
Tikrai skanu ir patariu jums pabandyti.
Autorius: Aiste
INGREDIENTAI:
šiek tiek kiaulės faršo
šiek tiek majonezo
šiek tiek pieno
šiek tiek prieskonių
1 vienetas žiedinių kopūstų (kalafioras)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kalafiorą nuplaukite ir įdėkite apvirti 5-8 min. Paruoškite maltą mėsą, įdėkite prieskonių pagal skonį. Kada kalafioras išverda, prikiškite faršo į jo tarpelius. Kuo daugiau faršo, tuo ilgiau kepa. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. vis pašlakstydami kalafioro nuoviru. Ant galo uždėkite majonezo, sūrio ir dar pakepkite apie 5 min.