• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kiaulės faršo
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (kalafioras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalafiorą nuplaukite ir įdėkite apvirti 5-8 min. Paruoškite maltą mėsą, įdėkite prieskonių pagal skonį. Kada kalafioras išverda, prikiškite faršo į jo tarpelius. Kuo daugiau faršo, tuo ilgiau kepa. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. vis pašlakstydami kalafioro nuoviru. Ant galo uždėkite majonezo, sūrio ir dar pakepkite apie 5 min.

    Tikrai skanu ir patariu jums pabandyti.

Autorius: Aiste

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kiaulės faršo
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pieno
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas žiedinių kopūstų (kalafioras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kalafiorą nuplaukite ir įdėkite apvirti 5-8 min. Paruoškite maltą mėsą, įdėkite prieskonių pagal skonį. Kada kalafioras išverda, prikiškite faršo į jo tarpelius. Kuo daugiau faršo, tuo ilgiau kepa. Dėkite į orkaitę ir kepkite apie 40 min. vis pašlakstydami kalafioro nuoviru. Ant galo uždėkite majonezo, sūrio ir dar pakepkite apie 5 min.

    Tikrai skanu ir patariu jums pabandyti.

Autorius: Aiste

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų