• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 250 mililitrų kavos (stipri juoda)
  • 1 sauja slyvų (džiovintos)
  • 550 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 75 mililitrai aliejaus
  • 6 gramai mielių (sausos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas kakavos
  • 250 mililitrų kavos (stipri juoda)
  • 1 sauja slyvų (džiovintos)
  • 550 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų vandens
  • šiek tiek druskos
  • 75 mililitrai aliejaus
  • 6 gramai mielių (sausos)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiltame vandenyje išmaišykite sausas mieles. Vandenį supilkite į kavą.
    Į kavą taip pat įmaišykite aliejų, cukrų, druską.
    Miltus sumaišykite su kakava.
    Miltų mišinį iš lėto beriant įmaišykite į skystą masę.
    Slyvas susmulkinkite į taip pat įmaišykite į tešlą.
    Gerai išminkytą tešlą palikite 1 valandai šiltoje vietoje, kad pakiltų.
    Dar karštą išminkykite tešlą.
    Iš tešlos pasigaminkite norimo ilgio volelius. Po du volelius susukite vieną su kitu ir kraštus sujunkite. Gausis riestės.
    Kepkite 220° C orkaitėje 10-15 minučių.

Autorius: Modesta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų