Kiaušinį išplakame su druska bei 30 g cukraus. Supilame pieną, išmaišome suberiama su kakava sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą, skystą tešlą. Iš gautos tešlos, keptuvėje su aliejumi iškepame lietinius blynus. Varškę sumaišome su likusiai 70 g cukraus bei grietine. Šia mase įdarome lietinius blynus ir patiekiame. Be abejo, įdarytus varške blynus dar galima apkepti, bet aš to nedarau. Skanaus.
Autorius: Neringa
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
2.5 valgomojo šaukšto kakavos
1 vienetas kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
400 mililitrų pieno
250 gramų varškės
1/5 arbatinio šaukštelio druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
3 valgomieji šaukštai grietinės
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinį išplakame su druska bei 30 g cukraus. Supilame pieną, išmaišome suberiama su kakava sumaišytus miltus ir išmaišome vientisą, skystą tešlą. Iš gautos tešlos, keptuvėje su aliejumi iškepame lietinius blynus. Varškę sumaišome su likusiai 70 g cukraus bei grietine. Šia mase įdarome lietinius blynus ir patiekiame. Be abejo, įdarytus varške blynus dar galima apkepti, bet aš to nedarau. Skanaus.