Įdėti į pieną 0,5 cm ilgio imbiero šaknies gabaliuką ir šildyti ant vidutinės ugnies, kol pakils putos. Kol pienas virs, kakavą sumaišyti su cukrumi, įpilti 1 šaukštą karšto pieno ir gerai išmaišyti (kad ištirptų cukrus). Kai pienas pradės kilti, nuimti nuo ugnies, išimti imbierą. Į pieną suberti šokolado dalį, išmaišyti, supilti kakavos masę, vėl išmaišyti. Ant viršaus suberti likusį šokoladą.
Įdėti į pieną 0,5 cm ilgio imbiero šaknies gabaliuką ir šildyti ant vidutinės ugnies, kol pakils putos. Kol pienas virs, kakavą sumaišyti su cukrumi, įpilti 1 šaukštą karšto pieno ir gerai išmaišyti (kad ištirptų cukrus). Kai pienas pradės kilti, nuimti nuo ugnies, išimti imbierą. Į pieną suberti šokolado dalį, išmaišyti, supilti kakavos masę, vėl išmaišyti. Ant viršaus suberti likusį šokoladą.