• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai agurkų ( (švieži))
  • 2 saujos krapų ( (smulkinti) stambiau)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos ( 1 litrui vandens (kupinas v.š.))
  • 2 galvos česnakų ((didesnis))
  • 6 saujos vyšnių ((lapai))

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 kilogramai agurkų ( (švieži))
  • 2 saujos krapų ( (smulkinti) stambiau)
  • 1 valgomasis šaukštas druskos ( 1 litrui vandens (kupinas v.š.))
  • 2 galvos česnakų ((didesnis))
  • 6 saujos vyšnių ((lapai))

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 10

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Agurkus švariai nuplauti su kempinėle,galiukus nupjau
  2. Česnaką (jo nepagailėti)nulupti skilteles,perpjauti pusiau.Vyšnių lapus,krapus nuplauti.Druską 1 valgomą šaukštą su kaupu tirpinti 1 litre vandens.
  3. Į indą sluoksniuoti vyšnių lapus, agurkus, česnaką, krapus, užpilti vandeniu su druska ir paslėgti. Po 2 - dienų agurkėliai patys tie ,aišku, kas mėgsta stipriau parūgusius - laikyti ilgiau.

    Koks pietų stalas be paprastų kaimiškai raugintų agurkėlių...

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų