Šitam receptui niekada nesilaikau proporcijų, kiek turiu ir ką turiu, tiek dedu.
Pirmiausia supjaustykite lašinius ir paspirginkite su svogūnu tame pačiame puode. Sudėkite raugintus kopūstus, pjaustytą morką, prieskonius, galima įdėti sultinio kubelį, smulkintas bulves ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad viską apsemtų . Troškinkite kol bulvės suverda.
Autorius: Rita
INGREDIENTAI:
1 kilogramas bulvių
1 kilogramas kopūstų (rauginti)
2 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
200 gramų kiaulės lašinių (rūkyti)
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Šitam receptui niekada nesilaikau proporcijų, kiek turiu ir ką turiu, tiek dedu.
Pirmiausia supjaustykite lašinius ir paspirginkite su svogūnu tame pačiame puode. Sudėkite raugintus kopūstus, pjaustytą morką, prieskonius, galima įdėti sultinio kubelį, smulkintas bulves ir užpilkite verdančiu vandeniu, kad viską apsemtų . Troškinkite kol bulvės suverda.