• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų apynių
  • 200 gramų medaus
  • 10 litrų vandens (šaltinio)
  • 100 gramų giros (raugas)
  • 30 gramų kadagio uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kadagių uogas ir apynius sudėti į vandenį. Virti 10 min., po to atvėsinti iki 30°C, medų, raugą, išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje parai, kol įrūgs. Girą supilstyti į butelius ir laikyti užkimštą vėsioje 6-8 °С vietoje.

Autorius: Vincentas Sakas

INGREDIENTAI:

  • 30 gramų apynių
  • 200 gramų medaus
  • 10 litrų vandens (šaltinio)
  • 100 gramų giros (raugas)
  • 30 gramų kadagio uogų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kadagių uogas ir apynius sudėti į vandenį. Virti 10 min., po to atvėsinti iki 30°C, medų, raugą, išmaišyti ir palikti kambario temperatūroje parai, kol įrūgs. Girą supilstyti į butelius ir laikyti užkimštą vėsioje 6-8 °С vietoje.

Autorius: Vincentas Sakas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų