Įdarui sutarkuokite fermentinį sūrį. Išvirkite kiaušinius. Į dubenį suberkite tarkuotą sūrį, susmulkintus kiaušinius, ir susmulkintą svogūną, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Ant išmuštos mėsos storesniu sluoksniu uždėkite įdarą ir mėsą susukite, kad neatsisuktų perverkite mediniu pagaliuku. Suktinukus kepkite aliejumi pašlakstytoje keptuvėje ant silpnos ugnies. Kepkite kol gražiai apskrus.
Įdarui sutarkuokite fermentinį sūrį. Išvirkite kiaušinius. Į dubenį suberkite tarkuotą sūrį, susmulkintus kiaušinius, ir susmulkintą svogūną, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį ir viską gerai išmaišykite. Ant išmuštos mėsos storesniu sluoksniu uždėkite įdarą ir mėsą susukite, kad neatsisuktų perverkite mediniu pagaliuku. Suktinukus kepkite aliejumi pašlakstytoje keptuvėje ant silpnos ugnies. Kepkite kol gražiai apskrus.