Išmuškite mėsą. Abi mėsos puses ištrinkite česnaku, apibarstykite druska, pipirais, kiaulienos prieskoniais. Įšplakite kiaušnius, į palkinį įberkite truputį druskos, pipirų. Mėsą apvoliokite plakinyje ir kepkite keptuvėje, kol gražiai pagels.
Autorius: justelez
INGREDIENTAI:
4 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
4 vienetai kiaulienos (pjausniai)
2 vienetai kiaušinių
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (kiaulienos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmuškite mėsą. Abi mėsos puses ištrinkite česnaku, apibarstykite druska, pipirais, kiaulienos prieskoniais. Įšplakite kiaušnius, į palkinį įberkite truputį druskos, pipirų. Mėsą apvoliokite plakinyje ir kepkite keptuvėje, kol gražiai pagels.