Tinka ir kaip šaltas, ir kaip šiltas patiekalas.
INGREDIENTAI:
- 1 kilogramas jūros lydekų
- 2 vienetai svogūnų
- 1 vienetas morkų
- 2 skiltelės česnakų
- 2 valgomieji šaukštai majonezo
- 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo
- šiek tiek aliejaus
- šiek tiek miltai
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Lydeką supjaustykite gabaliukais, įspauskite česnako, dėkite majonezo, išmaišykite. Palikite marinuotis valandai.
- Morkas sutarkuokite, svogūnus supjaustykite ir viską apkepinkite aliejuje. Pabaigai dėkite pomidorų padažą ir dar šiek tiek pakepinkite maišydami.
- Lydeką pavoliokite miltuose ir apkepinkite aliejuje iš abiejų pusių. Sudėkite lėkštėje ir ant viršaus dėkite apkepintas daržoves.
REKLAMA