• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 4 vienetai paprikų (geltonos)
  • 5 vienetai paprikų (raudonos)
  • 100 gramų ryžių
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų pievagrybių
  • 100 gramų dešros (geriausia vytinta)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą mėsą pakepinti, palikti atvėsti. Kol mėsa vėsta galima susipjaustyti dešrytę ir šoninę. Po to nupjauti paprikų viršūnėles, išimti sėklas ir pertvaras, nuplauti. išvirti ryžius, nuplauti šaltu vandeniu sudėti į maltą, pakepintą mėsą, sudėti pjaustytą dešrytę ir šoninę. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti juostelėmis tik nelabai smulkiomis, geriau stambesnėmis, po to pievagrybius pakepinti ir sudėti į masę. Krapus susmulkinti ir sudėti į paruoštą masę. Viską gerai išmaišyti. Parušta mase įkimšti paprikas.

    Įdarytas paprikas sudėti į kepimo skardą suteptą aliejumi, uždengti kepimo folija, kepti 1h, 200C temperatūroje.

    SKANAUS NIAM NIAM

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 4 vienetai paprikų (geltonos)
  • 5 vienetai paprikų (raudonos)
  • 100 gramų ryžių
  • 600 gramų kiaulės faršo
  • 200 gramų pievagrybių
  • 100 gramų dešros (geriausia vytinta)
  • 100 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Maltą mėsą pakepinti, palikti atvėsti. Kol mėsa vėsta galima susipjaustyti dešrytę ir šoninę. Po to nupjauti paprikų viršūnėles, išimti sėklas ir pertvaras, nuplauti. išvirti ryžius, nuplauti šaltu vandeniu sudėti į maltą, pakepintą mėsą, sudėti pjaustytą dešrytę ir šoninę. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti juostelėmis tik nelabai smulkiomis, geriau stambesnėmis, po to pievagrybius pakepinti ir sudėti į masę. Krapus susmulkinti ir sudėti į paruoštą masę. Viską gerai išmaišyti. Parušta mase įkimšti paprikas.

    Įdarytas paprikas sudėti į kepimo skardą suteptą aliejumi, uždengti kepimo folija, kepti 1h, 200C temperatūroje.

    SKANAUS NIAM NIAM

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų