Maltą mėsą pakepinti, palikti atvėsti. Kol mėsa vėsta galima susipjaustyti dešrytę ir šoninę. Po to nupjauti paprikų viršūnėles, išimti sėklas ir pertvaras, nuplauti. išvirti ryžius, nuplauti šaltu vandeniu sudėti į maltą, pakepintą mėsą, sudėti pjaustytą dešrytę ir šoninę. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti juostelėmis tik nelabai smulkiomis, geriau stambesnėmis, po to pievagrybius pakepinti ir sudėti į masę. Krapus susmulkinti ir sudėti į paruoštą masę. Viską gerai išmaišyti. Parušta mase įkimšti paprikas.
Maltą mėsą pakepinti, palikti atvėsti. Kol mėsa vėsta galima susipjaustyti dešrytę ir šoninę. Po to nupjauti paprikų viršūnėles, išimti sėklas ir pertvaras, nuplauti. išvirti ryžius, nuplauti šaltu vandeniu sudėti į maltą, pakepintą mėsą, sudėti pjaustytą dešrytę ir šoninę. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti juostelėmis tik nelabai smulkiomis, geriau stambesnėmis, po to pievagrybius pakepinti ir sudėti į masę. Krapus susmulkinti ir sudėti į paruoštą masę. Viską gerai išmaišyti. Parušta mase įkimšti paprikas.