Verdam atskirai mėsas, kol gerai išverda. Mėsa turi kristi nuo kaulų. Išvalom kauliukus, atskirai supjaustom kojų mėsą, taip pat vištieną. Perkošiam kojų nuovirą, dedam visą supjaustytą mėsą kartu į vieną katilą, supilam jautienos sultinį, dedam pasmulkintą česnaką, druską, pipirus. Truputį paverdam, supilam į dubenėlius. Jei norite, galite papuošti dubenėlio dugną virtomis morkomis, raugintais agurkais bei žalumynais. Dedam į šaldytuvą sustingti. Skanaus.
Verdam atskirai mėsas, kol gerai išverda. Mėsa turi kristi nuo kaulų. Išvalom kauliukus, atskirai supjaustom kojų mėsą, taip pat vištieną. Perkošiam kojų nuovirą, dedam visą supjaustytą mėsą kartu į vieną katilą, supilam jautienos sultinį, dedam pasmulkintą česnaką, druską, pipirus. Truputį paverdam, supilam į dubenėlius. Jei norite, galite papuošti dubenėlio dugną virtomis morkomis, raugintais agurkais bei žalumynais. Dedam į šaldytuvą sustingti. Skanaus.