Į faršą dedame sutarkuotą svogūną, 2 kiaušinius, prieskonius. Viską gerai išmaišome ir darome kamuoliukus. Pirma apvoliojame plaktuose 2 kiaušiniuose, paskui supjaustytame batone. Taip apvoliojame visus „pūkučius“. Puode arba keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame į jį „pūkučius“ (jie turi apsisemti aliejuje). Kepame, kol gražiai paruduos. Skanaus.
Autorius: Jūratė
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų
1 vienetas svogūnų
500 gramų kiaulės faršo (galima vištienos)
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek batono (supjaustytas kubeliais)
šiek tiek druskos
šiek tiek aliejaus ((kepimui))
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į faršą dedame sutarkuotą svogūną, 2 kiaušinius, prieskonius. Viską gerai išmaišome ir darome kamuoliukus. Pirma apvoliojame plaktuose 2 kiaušiniuose, paskui supjaustytame batone. Taip apvoliojame visus „pūkučius“. Puode arba keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame į jį „pūkučius“ (jie turi apsisemti aliejuje). Kepame, kol gražiai paruduos. Skanaus.