• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (rudasis arba cukranendrių)
  • 4 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • 100 gramų saulėgrąžų (lukštentos ir kepintos)
  • 50 gramų žemės riešutų (kapoti)
  • 100 gramų sviesto
  • 200 gramų avižinių dribsnių
  • 100 gramų uogų (džiovintos)
  • 50 gramų sezamo sėklų (baltos)
  • 1 valgomasis šaukštas cinamono (maltas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus (rudasis arba cukranendrių)
  • 4 valgomieji šaukštai medaus (skystas)
  • 100 gramų saulėgrąžų (lukštentos ir kepintos)
  • 50 gramų žemės riešutų (kapoti)
  • 100 gramų sviesto
  • 200 gramų avižinių dribsnių
  • 100 gramų uogų (džiovintos)
  • 50 gramų sezamo sėklų (baltos)
  • 1 valgomasis šaukštas cinamono (maltas)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 160°C temperatūros. Sumaišykite dribsnius, uogas, riešutus, saulėgrąžas ir SANTA MARIA cinamoną. Pakaitinkite sviestą, medų ir cukrų keptuvėje. Įdėkite riešutus bei uogų mišinį ir maišykite, kol dribsniai juo pasidengs. Viską sudėkite į kepimo skardą ir kepkite 30 min., vėliau atvėsinkite ir supjaustykite juostelėmis.
    Plonesnes ir traškesnes juosteles pasigaminsite, jei didesnėje keptuvėje kepsite plonesnį mišinio sluoksnį.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų