PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą padaliname į tris dalis, dvi iš jų dedame į vieną puodą, likusį trečią gabalėlį dedame į kitą puodą ir ant silpnos ugnies tirpdome.
Tada sudedame baltą šokoladą į pirmąjį puodą o į kitą pienišką - šokoladą. - Kai viskas ištirpsta, pilame kondensuotą pieną į balto šokolado ir sviesto mišinį. Pilame truputį daugiau nei pusę indelio, o į kitą puodą supilame likutį bei pakaitiname iki virimo.
- Du sausainių pakelius trupiname į didesnįjį puodą, o trečią pakelį į mažesnįjį ir užpilame sausainius pasiruoštomis masėmis.
Viską gerai išmaišome. - Aš paėmiau didelę pjaustymo lentą, ant jos klojau plėvelę, dėjau balto šokolado ir sausainių mišinį maždaug centimetro storio sluoksniu, užklojau kita plėvele ir uždėjus kitą lentelę, suplojau viską, tada nuėmusi viršutinę plėvelę per viduriuką dėjau tamsaus šokolado ir sausainių mišinį ir gražiai susukau į vyniotinį.
Paruoštą tinginį padedame į šaldytuvą porai valandų.
Patiekiame supjaustytą riekelėmis.
Skanaus.