Sumaišykite miltus, pieną, kiaušinius, druską ir 2 šaukštus sviesto dideliame dubenyje iki vientisos masės. Padalinkite likusį sviestą į 12 keksiukų formelių ir pakaitinkite 220 laipsnių temperatūroje apie 5 min. Atsargiai ištraukite kepimo skardą iš orkaitės ir šaukštu supilkite tešlą. Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje ir tuomet dar 10 min. 175 laipsnių temperatūroje. Išimkite iš orkaitės, užpilkite karamele ir mėgaukitės, kol vis dar šilti. Skanaus.
Autorius: Judita
INGREDIENTAI:
3 vienetai kiaušinių
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
6 valgomieji šaukštai sviesto (ištirpintas)
šiek tiek karamelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus, pieną, kiaušinius, druską ir 2 šaukštus sviesto dideliame dubenyje iki vientisos masės. Padalinkite likusį sviestą į 12 keksiukų formelių ir pakaitinkite 220 laipsnių temperatūroje apie 5 min. Atsargiai ištraukite kepimo skardą iš orkaitės ir šaukštu supilkite tešlą. Kepkite apie 20 min. 200 laipsnių temperatūroje ir tuomet dar 10 min. 175 laipsnių temperatūroje. Išimkite iš orkaitės, užpilkite karamele ir mėgaukitės, kol vis dar šilti. Skanaus.