Medų, cukrų, druską, margariną ir vandenį pakaitink dažnai pamaišydama. Atvėsink. Sudėk 350g miltų, kakavą, prieskonius ir suminkyk tešlą. Tešlą uždenk ir palik 24 valandoms. Dabar įminkyk į tešlą likusius miltus. Iš tešlos iškočiok 5 mm storio lakštą ir išspausk meduoliukus. Kepk 150 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Skanaus.
Autorius: Jolanta
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
15 gramų kakavos
100 gramų margarino
250 gramų medaus
500 gramų kvietinių miltų
šiek tiek pieno (patepimui)
2 valgomieji šaukštai vandens
šiek tiek druskos
1 vienetas prieskonių (meduolių, pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Medų, cukrų, druską, margariną ir vandenį pakaitink dažnai pamaišydama. Atvėsink. Sudėk 350g miltų, kakavą, prieskonius ir suminkyk tešlą. Tešlą uždenk ir palik 24 valandoms. Dabar įminkyk į tešlą likusius miltus. Iš tešlos iškočiok 5 mm storio lakštą ir išspausk meduoliukus. Kepk 150 laipsnių temperatūroje 15-20 minučių. Skanaus.