Pasigaminkite želė, kaip nurodyta ant pakelio, ir palikite šaltai, kad sustingtų. Tada supjaustykite kubeliais. Šokoladiniam pagrindui cukrų su kiaušiniais gerai ištrinkite. Dėkite sodą ir grietinę. Tada kakavą ir miltus. Viską išsukite iki vientisos masės. Pilkite į formą ir kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Kai atvės dėkite į torto formą su nuimamais kraštais. Želatiną išbrinkinkite ir pašildykite. Jogurtą gerai išplakite ir supilkite želatiną. Ant pagrindo sudėkite kubeliais pjaustytą žėlę ir užpilkite jogurtu. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Tada nuimkite kraštus ir puoškite uogomis ar kaip tik jums patinka. Labai gaivu ir labai gardu. Skanaus!
Autorius: Tutsi
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
4 valgomieji šaukštai kakavos
2 vienetai kiaušinių
5 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
1 litras jogurto
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 stiklinė grietinės
4 valgomieji šaukštai želatinos
3 vienetai želės (pakeliais)
1 stiklinė uogų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasigaminkite želė, kaip nurodyta ant pakelio, ir palikite šaltai, kad sustingtų. Tada supjaustykite kubeliais. Šokoladiniam pagrindui cukrų su kiaušiniais gerai ištrinkite. Dėkite sodą ir grietinę. Tada kakavą ir miltus. Viską išsukite iki vientisos masės. Pilkite į formą ir kepkite 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 minučių. Kai atvės dėkite į torto formą su nuimamais kraštais. Želatiną išbrinkinkite ir pašildykite. Jogurtą gerai išplakite ir supilkite želatiną. Ant pagrindo sudėkite kubeliais pjaustytą žėlę ir užpilkite jogurtu. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų. Tada nuimkite kraštus ir puoškite uogomis ar kaip tik jums patinka. Labai gaivu ir labai gardu. Skanaus!