INGREDIENTAI:
- 6 valgomieji šaukštai cukraus
- 4 persikų (konservuoti)
- 4 vienetai kiaušinių
- 350 gramų kvietinių miltų
- 3 stiklinės jogurto (natūralus)
- šiek tiek aliejaus (formai ištepti)
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kiaušinius, kepimo miltelius ir vieną stiklinę jogurto kartu su cukrumi išplakti. Sudėti miltus ir išmaišyti. Tešla turi būti tiršta. Kitame inde sutarkuoti burokine tarka persikų skilteles ir sudėti į tešlą. Ant persikų supilti likusį jogurtą [bet atsargiai vis dar pamaišykite tešlą, kad nebūtų pernelyg skysta]. Kepimo formą sutepti aliejumi ir sudėti tešlą į forma. Kepti 200° C temperatūroje 30 min. Patikrinti pyragą ar yra iškepęs galima su mediniu pagaliuku.
Tikras Velykinis pyragas kvepiantis pavasariu ;) Skanus;))
Autorius: Neringa(recepto autorė) 13m.