Kokteilio gaminimui naudokite didelį ir gerai prinokusį mango vaisių. Jį nuplaukite, nulupkite, pusę jo supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į trintuvę. Suberkite cukrų, įpilkite šiek tiek kefyro (natūralaus jogurto) ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Po to iš lėto maišydami supilkite likusį kefyrą (jogurtą). Supilkite kokteilį į stiklines ir paviršių pabarstykite cinamonu. SKANAUS !
Autorius: Ieva
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas mangų
1.5 stiklinės kefyro
PARUOŠIMO BŪDAS:
2 porcijoms:
Kokteilio gaminimui naudokite didelį ir gerai prinokusį mango vaisių. Jį nuplaukite, nulupkite, pusę jo supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į trintuvę. Suberkite cukrų, įpilkite šiek tiek kefyro (natūralaus jogurto) ir viską sutrinkite iki vientisos masės. Po to iš lėto maišydami supilkite likusį kefyrą (jogurtą). Supilkite kokteilį į stiklines ir paviršių pabarstykite cinamonu. SKANAUS !