Išplakite kiaušinį su cukrumi. Įmaišykite jogurtą, kefyrą ir aliejų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje. Gaunasi ploni, dideli ir labai skanūs blynai. Kas mėgsta į tešlą gali įmaišyti kviečių ir rugių sėmenų. Produktai nurodyti 1 porcijai (gaunasi apie 3 blynai).
Autorius: Edita
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus
1 vienetas kiaušinių
3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai kefyro
125 gramai jogurto (persikų-mango skonio)
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite kiaušinį su cukrumi. Įmaišykite jogurtą, kefyrą ir aliejų. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir įmaišykite į tešlą. Kepkite gerai įkaitintoje keptuvėje. Gaunasi ploni, dideli ir labai skanūs blynai. Kas mėgsta į tešlą gali įmaišyti kviečių ir rugių sėmenų. Produktai nurodyti 1 porcijai (gaunasi apie 3 blynai).