INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 150 mililitrų kvietinių miltų
- 2 vienetai jogurto ("Dobilas", natūralus)
- 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
- šiek tiek druskos
- 3 valgomieji šaukštai aliejaus
- 0.5 arbatinio šaukštelio vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišyti miltus, cukrų, druską ir sodą. Kitame inde išplakti jogurtą su kiaušiniais. Palaipsniui maišant supilti miltų mišinį. Gerai išmaišius, palikti 10-15 minučių pastovėti. Įpilti aliejų ar sviestą, išmaišyti, dėti po šaukštą į įkaitintą keptuvę, kai pasirods burbuliukai, gražiai su mentele apversti ir dar minutę pakepti. Kepti ant labai nedidelės ugnies.
Autorius: http://forelle.blogas.lt