INGREDIENTAI:
- 6 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 200 mililitrų jogurto
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (malti)
- 1 sauja mėtų (lapeliai)
- 1 valgomasis šaukštas kumino (sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsos gabaliukus sumaišome su imbieru, kalendra, kuminu, pipirais, čili, smulkintu česnaku, mėtos lapeliais. Viską užpilame citrinos sultimis, jogurtu ir išmaišome.
Laikome šaldytuve apie 18-24 valandas.
Kepame suvėrę ant iešmų grilyje.
Skanaus!!!
Autorius: Evelina
INGREDIENTAI:
- 6 česnakų
- 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
- 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (malti)
- 1 valgomasis šaukštas kalendrų
- 1 kilogramas kiaulės prandinės
- 200 mililitrų jogurto
- 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (malti)
- 1 sauja mėtų (lapeliai)
- 1 valgomasis šaukštas kumino (sėklos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsos gabaliukus sumaišome su imbieru, kalendra, kuminu, pipirais, čili, smulkintu česnaku, mėtos lapeliais. Viską užpilame citrinos sultimis, jogurtu ir išmaišome.
Laikome šaldytuve apie 18-24 valandas.
Kepame suvėrę ant iešmų grilyje.
Skanaus!!!
Autorius: Evelina
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI