• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 200 mililitrų jogurto
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (malti)
  • 1 sauja mėtų (lapeliai)
  • 1 valgomasis šaukštas kumino (sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsos gabaliukus sumaišome su imbieru, kalendra, kuminu, pipirais, čili, smulkintu česnaku, mėtos lapeliais. Viską užpilame citrinos sultimis, jogurtu ir išmaišome.
    Laikome šaldytuve apie 18-24 valandas.
    Kepame suvėrę ant iešmų grilyje.

    Skanaus!!!

Autorius: Evelina

INGREDIENTAI:

  • 6 česnakų
  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų (maltas)
  • 1 valgomasis šaukštas juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • 200 mililitrų jogurto
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (malti)
  • 1 sauja mėtų (lapeliai)
  • 1 valgomasis šaukštas kumino (sėklos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsos gabaliukus sumaišome su imbieru, kalendra, kuminu, pipirais, čili, smulkintu česnaku, mėtos lapeliais. Viską užpilame citrinos sultimis, jogurtu ir išmaišome.
    Laikome šaldytuve apie 18-24 valandas.
    Kepame suvėrę ant iešmų grilyje.

    Skanaus!!!

Autorius: Evelina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų