• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų bulvių (virtos)
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek petražolių
  • 150 gramų pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 400 gramų jautienos (liesa)
  • šiek tiek acto
  • 0.5 stiklinės baltojo vyno
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virta jautiena plonai supjaustoma, o bulvės, svogūnai ir pomidorai supjaustomi griežinėliais. Daržovės užpilamos vynu, suplaktu su actu, aliejumi, sultiniu ir prieskoniais bei palaikomos 1 valandą. Salotinėje daržovės sluoksniuojamos su mėsa, užpilamos tuo pačiu marinatu ir apibarstomos smulkiai supiaustytais petražolių lapeliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų