Jautieną susmulkinti. Papriką ir kivi supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į salotinę, suberti pupeles, supilti citrinos sultis, suberti maždaug 1 šaukštelį cukraus, pasūdyti, papipirinti, įpilti aliejaus ir išmaišyti. Palaikyti mišrainę 10 min. šaldytuve.
Autorius: Katia
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas paprikų
200 gramų pupelių (raudonos, konservuotos)
300 gramų jautienos (virta)
šiek tiek druskos
3 valgomieji šaukštai aliejaus
2 vienetai kivių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną susmulkinti. Papriką ir kivi supjaustyti kubeliais. Viską sudėti į salotinę, suberti pupeles, supilti citrinos sultis, suberti maždaug 1 šaukštelį cukraus, pasūdyti, papipirinti, įpilti aliejaus ir išmaišyti. Palaikyti mišrainę 10 min. šaldytuve.