INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 3 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti)
- 800 gramų jautienos
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- 3 vienetai batono (riekelės)
- šiek tiek džiūvesėlių
- šiek tiek druskos
- 1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu batonu, sudedami svieste pakepinti susmulkinti svogūnai, petražolių lapeliai, kapoti kiaušiniai, prieskoniai ir druska. Viskas gerai išsukama, daromi pailgi kukuliai, apvoliojami džiūvėsėliais ir kepami riebaluose orkaitėje. Tiekiami užpilti tuo pačiu padažu, kuriame kepė. Prie jų tinka troškintos pupelės, virtos bulvės, morkos, žalieji žirneliai ar kitos daržovės.
REKLAMA