• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos (išpjova)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • 50 mililitrų sultinio (jautienos)
  • šiek tiek prieskonių (jautienai)
  • 100 mililitrų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną įtrinti prieskoniais ir po 5 min. įkaitusioje keptuvėje su šaukštu aliejaus apkepinti abi kepsnio puses.
    Tuomet dėti jautieną į kepimo indą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min.
    Toje pačioje keptuvėje, kur kepė jautiena, supylus likusį aliejų pakepinti susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, supilti sultinį, pomidorų pastą, vyną, miltus ir išmaišius pavirti apie 6 min.
    Iškeptą jautieną supjaustyti riekelėmis, apipilti padažu ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Regina

INGREDIENTAI:

  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos (išpjova)
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 50 mililitrų raudonojo vyno (sausas)
  • 50 mililitrų sultinio (jautienos)
  • šiek tiek prieskonių (jautienai)
  • 100 mililitrų pomidorų pastos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną įtrinti prieskoniais ir po 5 min. įkaitusioje keptuvėje su šaukštu aliejaus apkepinti abi kepsnio puses.
    Tuomet dėti jautieną į kepimo indą ir kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 10-15 min.
    Toje pačioje keptuvėje, kur kepė jautiena, supylus likusį aliejų pakepinti susmulkintą svogūną, išspaustą česnaką, supilti sultinį, pomidorų pastą, vyną, miltus ir išmaišius pavirti apie 6 min.
    Iškeptą jautieną supjaustyti riekelėmis, apipilti padažu ir patiekti.
    Skanaus.

Autorius: Regina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų