• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 800 gramų jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek juodos duonos (apvalus mažas kepaliukas)
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 200 mililitrų sultinio (jautienos)
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti gabaliukais, apibarstyti miltais, išmaišyti.
    Apkepinti aliejuje.
    Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti, apkepti svieste ir sudėti ant mėsos. Įberti paprikos, smulkinto aitraus pipiro, išmaišyti. Troškinti apie 1,5 val. ant silpnos ugnies, periodiškai supilant sultinį. Tada sudėti griežinėliais supjaustytą morką ir troškinti dar 0,5 val. Prieš pabaigą pasūdyti.
    Nupjauti duonos kepaliuko viršų, išimti minkštimą. Kepaliukus ir viršūnėles padžiovinti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min, tada sudėti į juos jautienos guliašą, uždengti viršūnėlėmis ir patiekti.

Autorius: Aiva

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • 1 vienetas morkų
  • 2 valgomieji šaukštai paprikų (malta)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 800 gramų jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek juodos duonos (apvalus mažas kepaliukas)
  • šiek tiek druskos
  • 30 gramų sviesto
  • 200 mililitrų sultinio (jautienos)
  • 1 vienetas čili pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną supjaustyti gabaliukais, apibarstyti miltais, išmaišyti.
    Apkepinti aliejuje.
    Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti, apkepti svieste ir sudėti ant mėsos. Įberti paprikos, smulkinto aitraus pipiro, išmaišyti. Troškinti apie 1,5 val. ant silpnos ugnies, periodiškai supilant sultinį. Tada sudėti griežinėliais supjaustytą morką ir troškinti dar 0,5 val. Prieš pabaigą pasūdyti.
    Nupjauti duonos kepaliuko viršų, išimti minkštimą. Kepaliukus ir viršūnėles padžiovinti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min, tada sudėti į juos jautienos guliašą, uždengti viršūnėlėmis ir patiekti.

Autorius: Aiva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų