Jautieną supjaustyti gabaliukais, apibarstyti miltais, išmaišyti. Apkepinti aliejuje. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti, apkepti svieste ir sudėti ant mėsos. Įberti paprikos, smulkinto aitraus pipiro, išmaišyti. Troškinti apie 1,5 val. ant silpnos ugnies, periodiškai supilant sultinį. Tada sudėti griežinėliais supjaustytą morką ir troškinti dar 0,5 val. Prieš pabaigą pasūdyti. Nupjauti duonos kepaliuko viršų, išimti minkštimą. Kepaliukus ir viršūnėles padžiovinti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min, tada sudėti į juos jautienos guliašą, uždengti viršūnėlėmis ir patiekti.
Autorius: Aiva
INGREDIENTAI:
1 česnakų
1 vienetas morkų
2 valgomieji šaukštai paprikų (malta)
1 vienetas svogūnų
800 gramų jautienos
2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
šiek tiek juodos duonos (apvalus mažas kepaliukas)
Jautieną supjaustyti gabaliukais, apibarstyti miltais, išmaišyti. Apkepinti aliejuje. Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustyti, apkepti svieste ir sudėti ant mėsos. Įberti paprikos, smulkinto aitraus pipiro, išmaišyti. Troškinti apie 1,5 val. ant silpnos ugnies, periodiškai supilant sultinį. Tada sudėti griežinėliais supjaustytą morką ir troškinti dar 0,5 val. Prieš pabaigą pasūdyti. Nupjauti duonos kepaliuko viršų, išimti minkštimą. Kepaliukus ir viršūnėles padžiovinti 180 laipsnių orkaitėje apie 10 min, tada sudėti į juos jautienos guliašą, uždengti viršūnėlėmis ir patiekti.