• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 5 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių (smulkintos)
  • 450 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 2 ir 2/5 litro sultinio (daržovių)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos faršą išminkome su džiūvėsėliais, kiaušiniais, druska bei pipirais.
    Supilame į didelį puodą sultinį, užkaičiame, sudedame į jį kubeliais supjaustytas nuskustas bulves ir užverdame.
    Užvirus paverdame dar apie 10 min., sudedame sutarkuotas arba pusgriežinėliais supjaustytas nuskustas morkas ir paverdame dar apie 10 min.
    Iš faršo suformuojame nedidelius kukuliukus, sudedame į sriubą ir verdame apie 30 min.
    Baigiant virti sudedame į sriubą smulkintus svogūnų laiškus, petražoles ir dar paskaniname druska bei pipirais.
    Skanaus.

Autorius: Živilė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 5 vienetai morkų
  • 1 sauja petražolių (smulkintos)
  • 450 gramų jautienos faršo
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 150 gramų džiūvesėlių (malti)
  • šiek tiek druskos
  • 2 ir 2/5 litro sultinio (daržovių)
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos faršą išminkome su džiūvėsėliais, kiaušiniais, druska bei pipirais.
    Supilame į didelį puodą sultinį, užkaičiame, sudedame į jį kubeliais supjaustytas nuskustas bulves ir užverdame.
    Užvirus paverdame dar apie 10 min., sudedame sutarkuotas arba pusgriežinėliais supjaustytas nuskustas morkas ir paverdame dar apie 10 min.
    Iš faršo suformuojame nedidelius kukuliukus, sudedame į sriubą ir verdame apie 30 min.
    Baigiant virti sudedame į sriubą smulkintus svogūnų laiškus, petražoles ir dar paskaniname druska bei pipirais.
    Skanaus.

Autorius: Živilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų