• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 3 vienetai bulvių (saldžiosios (batatai))
  • 1 vienetas cinamono (žiupsnelis)
  • 300 gramų cukraus
  • 4 vienetai morkų
  • 200 gramų jautienos (troškinta arba kepta, supjaustyta kubeliais)
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bulvių
  • 3 vienetai bulvių (saldžiosios (batatai))
  • 1 vienetas cinamono (žiupsnelis)
  • 300 gramų cukraus
  • 4 vienetai morkų
  • 200 gramų jautienos (troškinta arba kepta, supjaustyta kubeliais)
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 50 gramų sviesto
  • 1 vienetas sultinio (KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. 1. Puode įkaitinkite aliejų, apskrudinkite mėsą.
    2. Įpinkite vandens, suberkite Knorr Buljonetę ir cukrų.
    3. Daržoves nulupkite, supjaustykite kubeliais. Kai užvirs, sumažinkite ugnį. Suberkite daržoves, pagardinkite cinamonu. Uždenkite ir troškinkite apie valandą. Jei reikia, įpilkite dar vandens.
    4. Kai daržovės suminkštės, atidenkite puodą, sudėkite sviestą ir virkite, kol visi skysčiai išgaruos. Daržoves sugruskite grūstuvu.
    5. Užkepkite karščiui atspariame inde, 180°C temperatūroje, 20 minučių

Autorius: Knorr

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų